Dicki

Här är hon Neos nya kompis:).


En söt liten skitig Dicki med världens vinterpäls:).


Första mötet


Sötis

Nu väntar vi bara på att hovslagaren ska ha tid att komma förbi och sko henne, så kan duon ut och rida:).

Hon är jätte mysig och väluppfostrad, lite envis men vilken shettis är inte det;).


En lycklig Neo!

Ringde och pratade med en granne idag och hörde om dem hade ngn ponny som Neo kunde få rida och hon blev så glad, dem har en jätte söt stor shetlandsponny, så hon är en B-ponny, som tidigare har stått på ridskola, jätte snäll, hon kommer ju passa som handen i handsken, hon blev som sagt jätte glad, hon hade tänkt annonsera och leta efter en medryttare, då hon inte hinner med hästarna så mycket som hon skulle vilja.

Så Neo fick absolut rida henne...så kul!
Imorgon ska vi dit och hälsa på och jag ska komma ihåg kameran och knäppa ngt kort på henne, så ni får se, hon är sjukt söt!

Jag var iväg och red Salsa idag, gu så kul det är, känner att man orkar mer nu och hon går riktigt fint, hon är så rolig att rida, pigg och framåt, men ändå sansad och cool.
Synd bara att man inte har ngn ridbana, men jag och hon som äger ponnyn Neo ska rida har kommit på en idé, får se om vi lyckas genomföra den, vi tänkte kolla med en som bor här som har hästar och mycket mark om det skulle finnas chans att fixa iordning en ridbana och betala hyra för att rida där, ska kolla runt  med andra hästägare om dem är intresserad, perfekt att betala en viss summa i månaden och ha ett ställe att rida på, det är ju jätte mysigt att rida ut, men det är himla bra att få träna på en bana också, det går ju jobba hästen på uteritter också, men jag tycker personligen att det inte blir samma sak.

Så imorgon kan jag nästan lova att det kommer finnas lite bilder på lillhästen:)





I'm Alive

Ett livstecken får ni här, så ni vet att vi lever och mår bra:).

Har haft fullt upp, jobbat två dagar också, har gått kanon..kan bara säga att jag har haft sån himla tur som fick det här jobbet.

Tiam går hur mycket som helst nu och han är så stolt!
Två nya tänder har kikat fram uppe, så sött! Och han är så GO!

Neo har fått varit på dagis två gånger den här veckan, och längre än hans vanliga pass(dem har kommit på den dumma idén att ha 3 timmar varje dag), så han har varit så glad över att få äta lunch på dagis:).
Ibland blir jag så förvånad över hur klok han är min lille Neo, det kommer så kloka ord ifrån honom, måste vara brås på mamma;).
Sen är han så smart också, han kom in till mig när jag höll på med tvätten, så säger han "mamma jag kan stava till öga, Ö..G..A säger han, sen frågar jag om han kan stava till öra..och han säger Ö..R..A, helt otrolig! Vi har inte ens tränat och han ljudar till bokstäverna också...Mammas duktiga kille!

Och Ted frågade mig igår om man kunde köpa skolans matteböcker..för då skulle han köpa 3:ans, 4:ans, 5:ans och 6:ans och träna i dem, så kul att dem vill lära sig!

Nu måste jag lägga mig gott folk...gonatt!


Varit och bowlat..

Gud så längesen det var jag bowlade, kanske ngn gång på mellanstadiet sist? Kul var det iallafall...även om jag åkte på stryk utav Ted och Neo första omgången..hmm..men dem hade ju sånt där rännskydd..(säger hon som aldrig kan förlora).
Magnus satt och kommenterade mitt spel, typ hela tiden..han hade så ont i ryggen och svanskotan efter en vurpa på isen igår så han kunde inte spela...hmm..

Ja ja..andra omgången ryckte jag upp mig och spöade ungarna..haha..blev riktigt duktig faktiskt..Magnus var faktiskt lite imponerad..ändå..även om han hade svårt att säga det:).
Sån är vi liksom, vi måste vara bäst på allt vi gör, och alltid vara värre än den andre, tävlingsmänniskor båda två och vi hatar att förlora, ibland är det väldigt jobbigt och vi kan bli riktigt griniga på varann, kortspel har vi lagt ner, ingen idé..blir bara bråk...haha..skit fjantigt egentligen..:).

Ted  har absolut ärvt våran vilja att vinna, där är det blodigt allvar och man ska vara bäst på allt...men Neo däremot, finns inte en gnutta av tävlingsinstinkt i grabben, eller lite finns det nog, mera "normalt" om man säger så..han hatar att tävla och jämnföra sig med andra...vilket skönt liv grabben måste ha:).

Lite kul det där med Neo och ridningen, jag sa till Neo att först kan vi fixa en lugn och trygg läromästare till dig, som du kan uttvecklas på, sen köper vi en skit bra ponny som du kan tävla med och vinna jätte mycket tävlingar..bla..bla..kolla på den här hästen Neo, gud en sån här skulle du ha..vilken ponny!

Neo svarar med att om jag fortsätter tjata så kommer han att tröttna på hästar..hmf....grabben vill inte tävla...det måste ju vara för att han inte fått känna av segern sötma än..blir nog andra bullar då...hmm..:).

Nästa gång vi ska bowla ska iallafall Magnus vara med och jag ska spöa skiten ur han!


Vill ha sommar

Kikade igenom fler bilder..här har ni lite sommarbilder...nu får det bli sommar!




Pippi med dotter..





Småkockarna inspekterar maten




Tiam typ hårlös:).
Och Rocco visar tydligt vad han tycker om att vara barnvakt;).








Inget kort..

nä, glömmer ju att ta med kameran till stallet, men så satt jag och kollade igenom våra bilder och hittade en bild på Salsa från i somras när hon betade på ängen nedanför oss, så här ser donnan ut, lite dåligt ljus dock men bättre än inget.


*SUCK*

Somnade med Tiam i soffan runt sju, så nu kan jag ju inte somna om, less jag blir..ska lägga mig i soffan nu och kolla på film och se ifall ögonlocken blir tunga....

Vi åker säkert...

men dyrt! Pappa hade sett ngn lista på dem säkraste bilarna och chrysler grand-01 och uppåt var dem säkraste bilarna att färdas i, så det är ju huvudsaken egentligen, dyra bilar i längden, men vad spelar det för roll när vi åker säkert?

Tiam vinkar för fullt, han är så söt! Och varje gång vi säger hej då och vinkar säger han typ, bä bå..visst..det måste väl vara Hej då:)?

Alldeles nyss kröp han runt naken och när jag sa att vi skulle sätta på blöjan så försvann han som en avlöning, han vill vara naken och pinka i det fria...man får jaga honom en stund:).

Tredje tanden har tittat fram..äntligen..dem övre tänderna har synts hur länge som helst, men har inte velat kika fram, nu syns den ena ganska tydligt..och känns.

Nu ska jag busa med minstingen, dem övriga tre grabbarna som huserar hos oss är på hockeyträning..det är så lugnt och skönt när vi är ensamma...behövs ibland.



Intro på ett jobb

Har varit iväg på intro på ett nytt jobb som personlig assitent, hade chansen nu att börja jobba lite extra där, så då nappade jag på direkten, är ett perfekt jobb för mig och jag känner redan tjejen jag ska vara hos sen innan, min mamma jobbar nämligen åt henne, så det känns riktigt bra.

Så nästa vecka ska jag iväg två dagar och jobba, Tiam får vara med mormor ena dagen och farmor den andra, går nog jätte bra det.

Blev bjuden på fest också nu på fredag, det skulle vara ngn information/kurs på em sen blev det tre rätters middag på kvällen, HÄRLIGT!

Skönt att ha ett jobb nu, eftersom jag sa upp mig från det gamla, så jag har ju inte haft ngt att gå tillbaka till efter mammaledigheten, men nu känns det lite mera säkert:).

Jag har ju dagar kvar på föräldrapenningen, men det kan ju vara bra att spara lite också, jag kommer ju inte jobba mer än halvtid så jag har ju mycket tid med Tiam ändå och oftast så är det på em, kväll/natt, så då kommer han ju inte märka att mamma är borta så mycket.

Sen får jag ju sova på nätterna där också, så man kommer vara utvilad efter jobbet.



Baka baka liten kaka

Ja, fast om vi fortsätter att äta den så kommer vi inte längre vara så liten:).

Blunda nu Emma, men jag måste skriva receptet, du kan ju baka den imorgon kanske, det är ju lördag då:).

Hittade receptet på en blogg som Susanne länkade till och bara så ni vet, om ni gör den så kommer ni äta ihjäl er!

200g rumsvarmt smör/margarin och 3 dl socker, vispa det poröst med elvisp/bakmaskin, tillsätt två ägg, vispa lite till...i med 2,5 dl mjöl, ½ dl kakao, 1 tsk bakpulver och 2 tsk vaniljsocker.

Smeta ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, så den är ungefär 1½ cm tjock, strö över 2dl nötter(välj själv vilka), in i ugnen på 200grader  i 12-15 minuter.
Dela den sen i lagoma bitar när den fortfarande är varm och låt den svalna, godast när den är kylskåpskall tycker jag.

GÖTTANS!

Lena här kommer grabben igen, från Jurkyrkogården...





Uteritt med hundarna...

japp idag hängde hundarna med, Källa var det absolut inga problem med, trots att hon inte hade träffa Salsa tidigare, Rocco däremot...uff..vad läskigt tyckte tuffa Rocco.

När jag satte mig upp utanför stallet, så trodde nog Rocco att matte blev uppäten av den där stora läskiga hästen..haha..han sprang runt och letade efter mig.

Jag började rida iväg och Källa hängde på, jag ropade på Rocco och han såg hel stöss ut när han såg mig där uppe, så stöss att han inte kunde röra en fena, tillslut fick jag honom att hänga på oss, men han drog iväg ca 50 m framför och ville absolut inte vara i närheten av Salsa, Salsa gick cool lugn först till en början, sen började hon tramsa sig, kasta med huvudet, trampa och hoppa lite, som tur va så var det inte mer än jag klarade av, hon ville hela tiden iväg framåt och trampa hur mycket som helst och fnös som en tjur:/.

Trodde först att hon var rädd, men det verkade inte som så ändå, hon ville ju efter Rocco, så efter lite filosoferande så kom jag fram till att hon säkert bara ville hänga med "hjorden" hon är ju jätte van hundar, ni vet ni som har ridit hur en häst brukar bete sig om man är fler som är ute och rider och ens häst hamnar på efterkälken, det påminnde om det iallafall.

Vi tog det väldigt lugnt, blev ingen galopp eftersom hundarna var med, ville inte utmana ödet;). Men lugn och jätte fin samlad trav fick vi till iallafall.

Vi kom hem helskinnade hela drösen, fast jag rider utan hund nästa gång, så får dem hänga med i stallet istället för att Rocco ska få vänja sig vid henne.

Jag måste bara säga att jag är grymt imponerad utav Källa! Inte brydd alls och hon har aldrig sprungit brevid en häst tidigare, mattes fishund!

Nu ska jag ta hand om lillemannen i huset, han vill ha sin mamma:).

Härligt väder!

Gud så härligt det var idag, strålande sol!
Lite väl kallt, tycker det borde vara 5 minus, inte kallare och inte varmare.

Halleluleja..jag komihåg att ta med mig kameran ut!


Vovvebus


Näsan blev rödare och rödare för varje minut:).


På vägen till bussen går vi förbi min mammas barndomshus


Vackra gamla Källa som blev elva år den 12 januari


Storebror hämtad vid skolbussen..

Nu ska vi snart åka till barnens farmor, hämta Neo som har sovit där.

Beräkningarna om hur mycket det kostar att ha en häst fortsätter:).

Neo och Stig

Neos favorit!

Tycker han har ett så häftigt namn!


Tiam och plastmormor Susanne är åskådare på läktarn

Jag kan meddela att jag har sjukt ont i ryggen och axelpartiet, insida lår känns det också...men jag längtar som en tok till fredag, vi ska träna lite galoppfattningar eftersom Salsa rusade in i galoppen, så det blir lite övergångar från skritt till galopp för att få bättre balans och en mer samlad galopp, sen blir det nog lite balans övningar(för min del), ska se om det finns ngn vändplan vi kan andvända som volt, rida utan stigbyglar kanske.

Idag var vi in till Lena en sväng, Lars fyllde gammelgubbe, så vi var in och åt tacos med dem, Neo stack iväg till Farmor, så nu är vi en man kort här hemma, ganska lugnt och skönt faktiskt att slippa lyssna på pojkarnas gnabb.

Nu ska jag sätta mig ner och räkna ut hur mycket det skulle kosta att ha ponny, eftersom jag varken röker, snusar eller går ut särskilt ofta, jag köper inga veckotidningar, jag handlar nästan aldrig kläder, jag shoppar typ aldrig smink, jag är inte prylgalen och om vi bara har en hund i taget, efter att Källa åker till himlen..så borde vi ju kunna ha en ponny till Neo, helst av allt skulle jag ju vilja ha en själv, inte en ponny, men ett fullblod! Jag älskar eng. fullblod! Tycker dem är så vackra, men nu får jag ju rida Salsa och det räcker ju gott och väl.

Återkommer med beräkningar senare:).

Herregud!

Hur orkade man trava och jobba med en häst i ca 20 minuter innan man saktade av och vilade?!
Idag orkade jag typ ca 500 m i trav(lättridning) sen var jag slut och måsta vila:).

Många muskler men också teknik som legat i dvala, tränade att stå i fältsits i skitten, huvva vad jobbigt och svårt att hitta balansen..

Salsa(hästen) jag rider är jätte härlig att rida och väldigt pigg för sina 19 år! Direkt jag kortade tyglarna ville hon iväg, helst i väldigt snabb trav, så man fick kämpa för att få henne att gå i en samlad och fin form, men det är kul när man får jobba lite, tycker om såna hästar ja, sen var hon inte det minsta tittig, helt cool, skönt när man inte ridit på länge och kanske inte har den bästa balansen.

Summering av första ritten på 7 år? Jag längtar tills nästa gång! Och jag antar att jag kommer ha en himla träningsvärk imorgon och värst på torsdag...men det är det värt!

På fredag så ska jag ta med mig kameran och knäppa kort på fina Salsa.

Och tack Helena för att vi fick köpa stövlarna, en stolt och glad Neo har spatserat runt med dem hemma.

Och gud så kul det skulle vara om man skulle få köpa och göra iordning ett stall i grannens ladugård, göra ett riktigt mysigt stall med några boxar, en sadelkammare och en liten ridbana utanför, kunde vi hyra ut lite stallplatser.
Åhh! Varför kan man inte vinna på lotto för?

Susanne får jag stjäla en bild på Neo och Stig från din sida? Och lägga upp här?

Slump valda bilder från 2008 och tidigare..


Tiam ca 2 månader


Ted och Neo år -05


Somnade alltid på det här viset förut, så mysigt


Gullunge


Neo på promenad med Batman

Barnarbete;).

Picknick i skogen

Rida!

Imorgon är det första gången på över 7 år som jag sätter mig på hästryggen igen, så kul ska det bli!

Ett riktigt stort plus är att hästen är hel cool och är van en väldigt sprallig stor hund, så Rocco och Källa kan hänga med när jag är ute och rider, jag tror att jag har kontroll på dem även från hästryggen, men det återstår väl att se:).
Källa kommer nog bara vara intresserad dem första 5 minutrarna, sen antar jag att hon inte kommer att bry sig nämnvärt, lite hårdare kommer jag nog få vara mot Rocco, men jag tänkte låta Rocco få busa av sig med Lise-lotts hunden innan, så att han är lite lugnare när jag ger mig iväg.

Fy tusan vad roligt det kommer bli:).

För ett år sedan...

såg man ut så här


Gud vad jag saknar magen, men resultatet var det ju inge större fel på heller:).



Saknar bebistiden, även om det är ganska skönt att man inte är lika låst som förut och faktiskt har Tiam aldrig varit så go som nu, han är helt underbar!



Lillfis busar med storebror


Jag har fått tag på häst

vet ni hur glad jag är eller!
Ringde vår "granne" och hörde med henne om jag kunde få hjälpa till i hennes stall och rida och det fick jag absolut! Kul!
Hon har ett halvblod, en fux, vita strumpor, jätte fin:).
2 gånger i veckan ska jag rida, ska säga upp gymkortet, får köra det lite sporadiskt istället..får ju en riktig genomkörare utav ridningen..ska dit till henne imorgon och bestämma vilka dagar jag ska rida..

Jippie:).
 

Sofie och Syster ska jag göra er mer nostalgisk:)

Gamla bekanta eller:).


Dino


Nicky- Vackra sur-tanten


Donovan-Genomsnälla och extremt långa Donovan


Ilona


Kilroy-Heta kilroy


Leo-Snälla stora Leo


Molle- Allas våran Molle, kunde jag ju göra Susanne nostalgisk också, för han fanns väl där
då på din tid:).


Linus- Hästhataren Linus:)


Pride-Surskallen och Fonzie's bästa kompis


Princess- Vackra Princess


Dusty- Sofie's Dusty:)


Super P-Therese 's söta pigga Super, han var kvar till år -08 på stallet.


Fonzie- Sist men absolut inte minst, inte i mitt hjärta iallafall, där är han störst av alla, min Fonzie

Hästlekis

Ska Neo börja på:)..
Han red idag för första gången och han tyckte det var jätte kul, roligare än hockeyn:).
Kan ju säga att jag tycker det är skit kul och bra att man har lite kontakter sen förut...för precis när vi skulle åka träffade jag en stallpersonal som har varit där sen vi var yngre och jag sa att nu hade han ridit för första gången också blir det hästlekis och då fyllde hon i med att efter det så kan han får rida hennes lilla ponny, en shettis men rätt så stor ändå, kanske maxad A ponny, eller kanske han är en B? Får prata mer med henne sen.. hon har iallafall hennes ponny ståendes på stallet, så det är ju kanon det...fast dem har just påbörjat inridningen, så det får dröja ett tag till innan han får rida den.

Vi for iallafall iväg imorse och köpte ridbyxa och ridhandskar, så nu fattas det hjälm och ridstövlar, tror vi lånar en säkerhetsväst från stallet ett tag framöver innan vi köper en egen.

Nu längtar vi till nästa lördag:).

Nu styr vi kosan söderut..

ja inte så långt, vi ska till Söderhamn och bada, mysig fredags em..sen blir det let´s dance för hela slanten.

Får hoppas att kungen i familjen somnar på vägen hem, eller det vet jag att han gör, men jag hoppas att han fortsätter sova när han kommer hem...

Fredags filmtips, filmen Disturbia, en thriller, skit bra!

http://www.youtube.com/watch?v=5GHz3C5coSI

Ur barnamun(hockey)

Jo, måste ju skriva vad Ted hade sagt till min kusin...

Ted är ju som sagt väldigt duktig på skridskorna, för ngn träning sedan hade dem "match" i slutet, i ca 20 minuter, han petade in 15 mål under den tiden(ja vet att ja skryter, men det får man göra när det gäller ens barn:), samtliga utan assist, han är lite dålig att passa grabben, men vad gör väl det när man fixar målen själv...

Iallafall var min kusin(spelar i samma lag) lite putt på honom, vid frukostbordet hemma hos dem så kritiserade Wille honom "Du passar ju aldrig Ted!"  Ted - Nä, men om du åker bakom mig så kan ju du ta returen om jag missar mål..hahaha.

En tuff hockeykille

Jurkyrkogården

Den har ni väl sett? Skräckfilmen av steven king(har jag för mig iallafall), kommer ni ihåg den lilla grabben som är med där...här kommer hans look alike iallafall


HAHAHA...tycker ni inte:).

Killen med grimaserna(eller hur det nu stavas)






Han kan vara söt också:).

Lillefisen ser ut som han har gått en rond i boxningsringen, först ett rivmärke under ögat, sen ett blåmärke och en bula i pannan, men det är väl sånt man får vänja sig vid nu när det tränas på två ben:/.

Neo längtar tills på lördag, han har nedräkning på dagarna...jag själv sitter och tittar på hästannonser...hmm...finns många söta b-ponnyer...mamma är ju väldigt svår övertalad..NOT!

Letar lite begagnade ridkläder till honom, har kollat med två av mina kusiner som rider/ridit, men ingen av dem hade några mindre byxor kvar, nu har jag pratat med mamma och hon skulle ringa till min "styvfars" sons tjej, dem har hästar och jag hoppas att det finns lite urvuxna ridkläder.

Imorgon ska jag och Neo in till bibblan och låna lite hästfakta böcker som vi ska läsa, sen ska vi åka till BOLE och köpa ett par ridvantar till honom..
Fasen vad kul det är, hoppas verkligen att han vill fortsätta rida när han väl provat, ridning var ju mitt stora intresse från när jag var 7-8 år till jag blev 16 och jag ångrar mig att jag slutade!
Försökte övertala Magnus att vi skulle köpa grannens ladugård och bygga stall..men det gick inge bra..hmm..fick till svar att ladugården var fallfärdig...är inte han snickare liksom..kan man inte fixa sånt då?

Magnus har själv uttryckt det så här för inte allt för längesen när vi pratade om barnens intressen..."jag vill kunna ge mina barn dem bästa förutsättningarna för att lyckas"...då borde han ju bygga ett stall också.

Det skulle ju vara perfekt det , ca 5-6 boxar, så kan man hyra ut några stycken, så har man sina egna hästar där så gott som gratis...jag får bearbeta honom långsamt...

Har blivit riktigt ridsugen själv nu, ska iväg till "grannen" i helgen som har hästar och se om hon behöver ngn hjälp..

Nä gott folk nu ska jag sätta mig framför tv:n och dricka lite te


Varit duktig idag..

har tränat på gymmet i 1½ timme, mamma var barnvakt så både Magnus och jag kunde sticka iväg en sväng, dem har fått lite nya maskiner och tre av dem är skit bra! En för midjan, den är helt kanon! Man känner verkligen att den tar..så skönt:).

Så imorgon eller i övermorgon antar jag att träningsvärken infinner sig och det är skönt!

Vi har fått en liten kung här hemma också, eller Tiam tror att han är en iallafall..ni ska se när han sitter i sin matstol och äter, han lägger upp ena foten på sitt bord, sen sitter han där och pratar högljutt och pekar på vad han ska ha, skitunge...han går lite grann varje dag och han blir mer och mer stabil, snart så ger han sig väl ut på egna turer, än så länge är det mellan mamma och pappa eller brorsorna.

Gjorde en väldigt god lasagne nu till middag, istället för köttfärs tog jag broccoli, bladspenat och bacon, riktigt gott, Tiam fick lasagne utan spenat, vet att dem inte får äta det när dem är liten, men kommer inte ihåg hur länge man ska undvika det.

Tiam äter allt och det är så skönt, slippa tänka och bara servera den mat man gör iordning, Neo var/är likadan, medans Ted fick/får man knappt i någonting, så det är skönt att ha två som äter det mesta iallafall.

Fast nu har vi förklarat för Ted hur det där med mat och träning fungerar...ingen mat..inga muskler..inge hockeyproffs..så dem senaste dagarna har han ätit bättre..hoppas det håller i sig.

Nu ska jag dricka lite te och kolla på top model alldeles själv, Magnus är på hockey, skönt att få en kväll för sig själv. 

Nostalgi tripp

Igår var vi iväg till mitt gamla andra hem, Östanbräck, vi kikade på julshowen som dem har varje år runt jul/nyår, vilken nostalgitripp!
Jag satt där och längtade tillbaka, tänk alla dagar man har spenderat där och nätter för den delen..ett av mina starkaste minnen var när vi sov över i paviljongerna på sommarlovet och mitt i natten gick vi ner till hästarna i sommarhagen, det var jätte fuktigt i luften och en dimma täckte hagarna, när vi kommer ner så kommer hästarna och travar igenom dimman, så vackert det var....

Eller alla gånger vi har varit nere i ridhuset mitt i natten för att få se "spöket" som sägs gå och sopa i ridhuset om nätterna, hur vi sprang nere på banan i panik efter att ha utmanat varann..

Alla varma sommar dagar då man suttit ute och gjort rent träns och sadlar, borstat hästar och mockat...rejsat med hästarna ute i skogen....jag har så många fina minnen därifrån så jag skulle få sitta en hel dag och skriva dem om jag skulle berätta allt.

Och min Fonzie, min älskade lilla Fonzie, min sura lilla Fonzie...vad jag längtar efter honom, undra om han lever, jag träffade honom i järvsö en gång efter att han hade blivit såld, och han såg ut att ha det bra, det är ju huvudsaken, men han hade haft det bättre hos mig...

Det fanns två hästar kvar sen min tid på stallet, Amanda och Petter, båda två genom snälla hästar, är väl därför dem är kvar, annars brukar ju ridskolehästar tröttna på all uppmärksamhet på en ridskola, men Amanda stod lika snäll som vanligt i sin spilta, jag och Neo gick in och gosade med henne och även om hon har träffat flera tusen barn och ungdomar, så inbillar jag mig att vårat stallgäng har en speciell plats i hennes hjärta;). Amanda 23 år gammal! Men lika pigg som vanligt:).

Det gör ont i en när man vet att man aldrig kommer att få vara med om den där tiden igen, visst jag kan börja rida igen, men jag uppleva allt igen, med samma hästar, personer, samma händelser...

Neo blev helt lyrisk igår under vårt besök i stallet, så på lördag ska han få prova rida och vill han fortsätta så ska jag försöka få tag på en b-ponny till sommaren som vi kan låna i ngn månad.



Tiam går!

Lille killen har tagit ca 7 steg idag, flera gånger om också..han kunde gå, det vara bara modet som saknades, men Magnus och jag satt och skickade honom mellan varann, så att han märkte att han inte skulle ramla och tillslut så gick han, så gullig ser han ut när han vankar fram med ett stort leende:).

Expedition överföra bilder till datorn fortsätter, hmm..Magnus telefon kan man få fram bilderna ifrån, men inte min, vette tusan vad det är som är fel..det ska alltid krångla med våra grejer..har filmat Tiam så jag ville ju lägga ut den.

Nu ska vi lägga barnen, plocka undan lite, sen ska jag och M lägga oss i ett bad, sen blir det te och nybakt bröd.

Britney


HOT! Snygg vältränad kropp!

Ny städat badrum

Så skönt när det är gjort, fattar inte hur skitigt och dammigt det blir på en vecka, men nu lyser dammet med sin frånvaro och det håller sig väl fint i ett par dagar iallafall..

 

Timmen på gymmet gick kanonbra, kul var det att också, huvudsaken det, lite roligt att man känner sig starkare efteråt, även fast musklerna har legat i dvala i 2 månader, fy skäms på mig!
Nä, jag ska göra en Britney och få super snygg kropp till sommaren;).

Hon är helt enkelt snyggast och gör hits på hits

Försöker lägga in en bild på henne, men det vill sig inte...


Hundarna rastade

Rocco fick dra lite grann, skit kul att köra med sparken, även om jag tycker han är lite för "lat" ...tänk en siberian Huskey, vackra hundar med en otrolig energi, kanske får plats för en sån hos oss ngn gång i framtiden, måste bara hjärntvätta Magnus först...
Igår när jag var på promenad så gick jag och tänkte på att det skulle vara en stor dröm att sticka iväg uppåt i landet, inte för långt upp men typ Ö-vik(bra för pojkarna också med tanke på hockeyn) köpa en gård och köpa in en massa draghundar och ha slädturer för turister...så mysigt...men vi blir nog kvar i Hudik, jag vill inte bo någe långt ifrån familj, släkt och vänner, så vi blir nog kvar i lilla Hudik och slädturer i Hudik är nog inget att satsa på, finns ju knappt någon snö..



Nu bär det av mot stan snart, gymmet, skönt att få röra på sig! 


2009 är här! Nyårslöften!

  • Jag ska börja träna igen på gymmet, två gånger i veckan! Hatar att känna att jag inte har någe muskler..har legat på latsidan hela hösten..
  • Jag ska äta bättre och nyttigare, har ätit onyttigt i tid och otid hela hösten.
  • Jag ska sluta svära(eller inte svära lika mycket).
  • Jag ska ägna mer tid åt att göra det jag vill göra.

Ja, den kan väl egentligen göras längre, men det här är nog dem som jag vill ändra så fort som möjligt...

Imorgon ska jag till gymmet, hundarna ska få sig en långpromenad först, men sen bär det av, första gången sen typ i oktober, jag anar att en viss träningsvärk kommer att uppenbara sig:/.
Men det ska bli skönt att komma igång igen....jag väger mindre nu, fast jag ätit hur mycket onyttigt som helst och snabba promenader och gymmet har lyst med sin frånvaro..japp jag väger mindre, men måtten visar någon cm extra, så ett riktigt bevis på att vikten inte spelar ngn roll...muskler väger mer än fett och det är bra nog mycket snyggare att vara smal och vältränad än att bara vara jätte smal! Tycker jag själv iallafall!

Igår tog vi farväl till onyttiga "svullkvällar" genom att svulla hur mycket vi vill...tillslut fanns det ingen plats kvar i magen

 Gött var det! Och jag sörjer inte allt för mycket, jag får ju äta tjaffs på lördagar och så långt är det ju inte till lördag;).

Hoppas att ni hade det trevligt igår och att det nya året började bra!


RSS 2.0