Helt otrolig!

Kika in här på Maries blogg, så snygga brickor och tavlor! Jag har budat på en på tradera, så fina!

http://marieheminredning.blogspot.com/

Hundbädd

Nu har Foppa fått en bädd, hemmagjord såklart.
Jätte härlig! Var iväg till min vännina och köpte stoppning till bädden, det blev som en stor kudde, tror han kommer sova gott där.

Här är resultatet, tyvärr lite dålig bild, hade inge batteri och kameran dog efter att jag knäppt bilden.


Jätte mjuk och härlig

Var ju som sagt in till Therese(Gagg) och kikade på hennes lilla verkstad..gud så mysigt..och hon är verkligen jätte duktig, hon är tapetserare kika in hennes hemsida www.sittotyg.se 

I helgen får vi reda på vilken av valparna som flyttar in, jag tror jag dör av spänning, var till dem igår också och myste, tur att Eva står ut med mig!



Lillkillen i huset


Nya valpbilder

www.hoglias.se
Kolla in under valpar och klicka på 5 veckors bilderna.

Inte bara inte att få små fem veckors valpar att stå rätt..pust..men tillslut så, var en utav dem som absolut inte ville stå riktigt..vinglade fram och tillbaka.

Dem är så ursöta och goa som man dör!

Nu sitter vi(jag och Ted) och väntar på let's dance, Laila läre ju vinna!


Bilder på valparna!







A fy tusan så söta dem är!
Nästa helg får vi reda på vem av dem som flyttar till oss!

Valparna!

Här kan ni kika in så får ni se på valparna, snart kommer det nyare bilder, säkert i slutet ev veckan för dem blir ju 5 veckor den här veckan:).

Jag ska ta en sväng dit idag, snosa valp!
Ska ta med mig kameran den här gången och minneskortet..hmf.

www.hoglias.se 

Idag har det varit städdag här hemma, skönt att få ordning och rent.

När Tiam vaknar ska vi ta en sväng till pappa och kolla på hans nya projekt(bil), pappa är en grymt duktig lackerare och hans passion är hans amerikanska bilar, tänk att få jobba med det man älskar att hålla på med.

Vill hälsa GRATTIS till Catrine och lille Kian och till Linda och lilla Märta..längtar tills jag får se era små:).

Kaninporr!

Ja idag har det varit full fart på kaninerna, riktiga vårkänslor;).

Imorgon får dem träffas en stund till, så om allt går vägen så blir det hermelinungar här om en månad, två honor som förhoppningsvis blev dräktiga idag.

Och vår Löwen Pippi ska också få komma till, ska iväg och hämta grannens löwen, så det blir renrasiga löwen, dock utan stamtavla, men perfekta kelkaniner:).

Idag tog vi vår första cykeltur, jag Rocco och Ted, Neo skulle också med från början, men det visade sig att hans cykel var utan luft och ventilen på pumpen stämde inte med Neos..men han sprang en stund med oss, till vi beslutade att åka hem med "ankaret".

Så nu bestämde jag och Ted att om det är fint väder imorgonbitti, så cyklar vi till skolan, ca 5 km, får se hur trött han är när vi är framme, jag och Rocco ska ju cykla hem också vi..en mil blir inte dumt:).

Igår var jag iväg och snusade valp! Fy tusan så söta dem har blivit..och jag vill fortfarande inte förälska mig i någon...kan ju hända att kulorna inte ramlar ner heller, dumt att bli fäst vid en krypto..

Nu ska jag lägga mig i ett bad och läsa en hundtidning, i ett nystädat badrum...härligt!


Ganska så söt?

Ngn av dem här Marie

http://www.youtube.com/watch?v=y3aKZ8Hr2bk

http://www.youtube.com/watch?v=NAhi69hYHtE

Eget hundhalsband

Foppa har fått ett eget halsband, sydde det i torsdags och blev himla nöjd med det:)


Rocco har ett han också, fast i tuff kamoflerattyg, don efter person liksom;).

Pratade med veterinären om att vi skulle ha en whippet och det tyckte hon var ett bra val, hon hade bara träffat på en massa trevliga whippets..jag sa det att jag gillar kombinationen förståndig och icke förståndig..haha..inte svårt att förstå vilken som är den oförståndiga hunden..."lilla" Rocco:).

Liten hockeyspelare

Ja, här hemma börjas det i tid med att träna upp hockeyproffs



Kom igen pappa fram med bollen



Börjas i tid med att bossa över pappa, Tiams privata materialare;).


Så sött, kunde inte låta bli att fota dem:).

Nu är hon hemma igen

Lilla Källa, nu står hon på byrån i vår korridor..fina fina Källa..det blev jag som fick åka och hämta henne till slut, jag tänkte att det går säkert bra..och det gjorde det också..typ till jag träffade Källas veterinär, då brast det...tur att hon är van ledsna människor...

Hon är så otroligt gullig den veterinären, så dit kommer jag gå i fortsättningen..hon grät en liten skvätt hon med..och sa att hon också tyckte det var jobbigt med dem djuren hon hann skapa en relation med och att Källa var väldigt lätt att falla för..

Men nu är hon iallafall hemma min Källa

River upp såren

Källas aska har kommit, så Magnus ska få åka dit och hämta hem henne idag, jag orkar inte själv..nu tycker jag bara att det känns jobbigt..såren rivs upp på nytt, men det kanske känns annorlunda när jag har fått hem askan..får väl gråta en stund..och hoppas på att såren läks igen.

Funderar på vad jag ska göra med askan..lite ska jag gräva ner i trädgården och plantera ett träd där, men sen funderar jag på om jag ska sprida henne lite varstans..dem ställena som hon älskade att vara på, ute på vår äng, i skogen, på mormors strand och ute vid hamnen , där vi bodde när hon var liten..

Älskade Källa, saknar dig mer och mer för varje dag

Lite tid

för att sitta här...

Tiam har varit hängig ända sedan han fick magsjukan, nu är han jätte snorig och har feber..stackars liten.

Jag var iväg i torsdags och tränade hund och fick äntligen lite inspiration att träna, så i två dagar i rad har Rocco fått träna lydnad under promenaden, vi brukar ju alltid köra ngt moment, men nu blir det lite mer seriös träning, ska nog anmäla till lägre spår nu i vår(oj vad det rimmade fint), klubben brukar ju ha en hemmatävling i maj, känns som att det finns stor chans för uppflytt, bara spåret funkar...
Ska klicka in apporterna, eftersom han har blivit så slarvig i spåret, väldigt hög näsa och missar apporterna....men det ska tas tag..bara all snö försvinner....
Idag finslipade vi lite på apporteringen, han springer över apporten och tar den på tillbaka vägen...och nu på senare tid har han börjat låta lite också..morrar och har sig precis innan han tar den..kan ju hända att han låter, bara för att han är så taggad...jaja..vi finslipar lite iallafall..
Framförgåendet tränas det väldigt flitigt på...och det går framåt, sakta men säkert...

Imorgon ska Neo få rida på Dicki, vi ska ta en långpromenad tillsammans, hon är ju bara för söt! Hon ser ut som en liten sagoponny.
Neo red i lördags på henne och han trivdes som fisken i vattnet:)
Imorgon blir det lite balansövningar på hästryggen, håller tummarna på att det blir en riktigt fin dag..med sol..så man får njuta när man är ute.

Till helgen ska jag jobba nästan hela helgen, skönt med lite extra pengar, även om jag saknar barnen när jag är borta, men lördag em och kväll är jag ledig och då blir det myskväll...visst är det väl melodifestivalen då?

Den här helgen har vi spenderat på glysis, fast inte kollat på våra barn utan min kusin som har spelat...shit vad duktig han är! Så teknik han har! Han showar och är så säker på det han gör, så det är så kul att se honom spela, han har stora chanser att lyckas inom hockeyn..ska bli kul att se vad det blir av honom..

Ja just det ja..i veckan var vi iväg och spelade hockey på movallen, jag tjuvtränade inför mammamatchen, oftast när vi har åkt så har vi ju varit på glysis och då blir det ju bara att man åker runt och glider...men nu körde vi match mot varann, först var det barnen(Ted, Neo och Wille) mot Magnus och mig, sen blev det, jag och Ted mot resten...alltså shit..kanske spelade intensivt i 5 minuter, sen låg jag på isen..helt dö..fick ta igen mig i några minuter innan jag kunde fortsätta..tänk små killarna som har träningar i 1 timme och 20 minuter! Herregud vilken kondis dem har!

Magnus trackade mig ett tag efter det, dålig kondis..hmm..men skillnaden mellan Magnus och mig när vi idrottar är att Magnus mest glider runt, medans jag ger 110% i det jag ger mig in i....så under dem 5 minutrarna åkte jag bra nog mycket mer skridskor än vad han gjorde..under typ hela timmen vi var där...så det så...GUBBE!

Nu ska jag läsa en skräckis

Turbulenta dagar

Har hänt så mycket dem senaste dagarna så jag har inte haft tid att sitta vid datorn, en nära vän har behövt en massa stöttning, så jag har funnits hos henne och lyssnat, stöttat och hjälpt till..finns fler också som har funnits vid hennes sida..ni vet vilka ni är..och jag vet att hon är er evigt tacksam..

Det ser ljusare ut iallafall..även om det är en lång väg kvar..

Inatt drömde jag om Källa, det är tredje gången..och i drömmarna verkar det som att hon aldrig har varit borta...men nu den senaste drömmen, så var vi påväg över en stor väg och jag gick över och när jag vänder mig om är båda hundarna borta, jag börjar ropa på dem, men bara Rocco kom tillbaka...Källa var borta..jag sprang runt och letade men såg henne ingenstans, vaknade och grät en stund innan jag somnade om igen, försökte drömma igen, ibland har jag lyckats drömma om samma sak igen och ställa allt till rätta..men inte den här gången..

Tiam är lite krasslig, förkyld och han verkar ha ont i magen..där fick man för att man sa att det var längesen man var sjuk!

På torsdag är valparna 2 veckor!

Tror jag måste åka och kika på dem nu i veckan...spännande att se hur mycket dem växt, jag vet att uppfödaren till pappan har varit och kikat på dem nu och hon säger att det finns flera "guldkalvar" i valplådan!

Nä nu har jag lite att ordna här hemma..



RSS 2.0