Gott Nytt År!

Nu är det mindre än 2 timmar kvar till år 2009, det är med lite vemod som man lämnar år 2008, år 2009 blir ju Tiam 1 år, stora killen..2008 gick alldeles för fort!

Här kommer lite bilder från slutet av året..dock inte mobilbilderna, fattar nada....

                

Julbordet                 Barnen leker                       Ungdomarna i soffan        Söta Nora              Thomas med sin drottning

  Och tomten kom till Mössön också, ni skulle se Teds min när tomtens röst blev förändrad och frågade efter sin kamera...tomten insåg dock ganska snabbt sitt misstag och kopplade på tomterösten igen:).


   Ett kort från mellandagarna, Tiam andvänder Rocco för att ställa sig upp och Rocco trakasserar Tiam med massa pussar..


 Ibland är pojkarna väldigt lik sin pappa..för på det här kortet är dem inte ett dugg lik mamma..hmm..


Gott Nytt År på dig brorsan

Och Gott Nytt År till er!






Flyttar hit vi också..

Anna och Ada flyttade hit och jag tycker bilderna blev mycket bättre än på metro...nu kan jag inte bjuda på så mycket bilder, ska sätta in några från i jul, idag har jag inte haft kameran med, bara telefonen och jag fattar inte hur jag får över dem till datan, jag har ju en sån där USB kabel, men inget händer!

Vi har haft det hel mysigt idag iallafall, idag på fm tog jag med hundarna på en tur med sparken, Källa fick också hjälpa till att dra, men hon har lite svårt att hänga med i Roccos tempo, så hon fick springa lös efter en stund.
Sen packade vi in tre barn, två hundar, en vagn, två vuxna, en bob, en pulka, två tefat och två madrasser, tur att man har en stor bil! Vi stack ut med hela gänget ut till lintjärn och gick till ett sandtag där och åkte i backarna där, så mysigt tyckte hela familjen, Rocco fick hjälpa till att dra all utrustning samt Tiam:).

Vi var där i några timmar och åkte och drack lite varm choklad, så mysigt!

Nu har vi ätit god middag, nu slappar vi lite, innan det är dags att lägga Tiam, han får nog sova över tolvslaget, blir lugnast så...sen ska vi göra iordning lite mys och kika på film tillsammans, pojkarna vill se fantastic four, så det får väl bli den då, sen inväntar vi tolvslaget och skålar i lite pommac:).

Lite nyårslöften har jag också, bla att bli bättre på att uppdatera bloggen..hmm..
Skriver ngt mer sen och kanske jag kan ordna lite bilder...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0