Varit duktig idag..

har tränat på gymmet i 1½ timme, mamma var barnvakt så både Magnus och jag kunde sticka iväg en sväng, dem har fått lite nya maskiner och tre av dem är skit bra! En för midjan, den är helt kanon! Man känner verkligen att den tar..så skönt:).

Så imorgon eller i övermorgon antar jag att träningsvärken infinner sig och det är skönt!

Vi har fått en liten kung här hemma också, eller Tiam tror att han är en iallafall..ni ska se när han sitter i sin matstol och äter, han lägger upp ena foten på sitt bord, sen sitter han där och pratar högljutt och pekar på vad han ska ha, skitunge...han går lite grann varje dag och han blir mer och mer stabil, snart så ger han sig väl ut på egna turer, än så länge är det mellan mamma och pappa eller brorsorna.

Gjorde en väldigt god lasagne nu till middag, istället för köttfärs tog jag broccoli, bladspenat och bacon, riktigt gott, Tiam fick lasagne utan spenat, vet att dem inte får äta det när dem är liten, men kommer inte ihåg hur länge man ska undvika det.

Tiam äter allt och det är så skönt, slippa tänka och bara servera den mat man gör iordning, Neo var/är likadan, medans Ted fick/får man knappt i någonting, så det är skönt att ha två som äter det mesta iallafall.

Fast nu har vi förklarat för Ted hur det där med mat och träning fungerar...ingen mat..inga muskler..inge hockeyproffs..så dem senaste dagarna har han ätit bättre..hoppas det håller i sig.

Nu ska jag dricka lite te och kolla på top model alldeles själv, Magnus är på hockey, skönt att få en kväll för sig själv. 

Kommentarer
Postat av: Emma

Spenat sk aman undvika tills de är ett... Precis som honung ;) Tänk att han kan gå...

2009-01-08 @ 09:37:31
URL: http://tussilagoo.blogg.se/
Postat av: Sussa

Ååå va gott det lät... Jag ska nog bannemej göra lasange jag med nåt, i helgen kanske... I dag blir det korvstroganoff å ris... Mumma det med!!



Hoppas ni har det bra!

Kram kram!

2009-01-08 @ 12:25:20
URL: http://sussafurustrom.blogspot.com
Postat av: anna

Javisst är det en bra blogg?? Mycket bättre bilder som sagt. Såg att ni verkar haft en kanonjul. Tyvärr har vi ju varit sjuka typ hela tiden men vår var också bra. Ada är så stor nu men hon går inte än.

Såg att ditt nyårslöfte var att träna..samma här. Gud vad lat man har blivit!! Kram

2009-01-08 @ 12:30:45
URL: http://annafisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0